ČlánkyCreepypasty

Scarlet Harvest | pt. 5/16 | MLP Creepypasta

Další ráno měla Twist pocit, jako kdyby mohla zdolat svět. No, tak, vypadalo to, že konečně pohnula s týdny starým případem, a že našla něco důležitého. A i kdyby ne, tak má alespoň spojence. Twilight byla první, které zmínila své problémy a myšlenky, měla obavy, že by byla pokáraná svými rodiči. Oni byli… přísní, takovým tím způsobem, že se snaží prostě jen o to nejlepší.

„Podívejme, kdo má dneska dobrou náladu!“

ozvala se Noon Harp poté, co přišla Twist do místnosti. „Cítíš se líp, jak tě pozoruju.“

„Oh, erm, ano, mnohem líp,“ odpověděla Twist. „Kde je Raindancer?“

„Když jsem šla okolo jejího domu, řekla mi, že na ní lezou pony neštovice. Vsadím se, že takové, které se vyléčí během jednoho dne,“ protočila Noon Harp očima.

Cheerilee vešla do třídy a usekla tak hovory studentů, kteří přeběhli ke svým lavicím. Twist zjistila, jak krátkodobé její odhodlání bylo, jak roztálo jako sníh, jen co se podívala do jejích očí. V těhle dvou velkých, zelených koulích vypadalo, jako kdyby křičelo „VÍM TO!“ přímo do její tváře, jenže to bylo samozřejmě nemožné. Nemohla přece vědět, co si Twist myslí, a i kdyby znala závěry, ke kterým se dopracovala, ostatním studentům by možná něco došlo, kdyby se stále koukala jen na jedniho z nich. Nemohla si toho všimnout jako jediná.

Anebo v to doufala.

Napříč zbytku dne si snažila udržet trochu toho, že dávala pozor, což se jí tak nějak nedařilo. Její koncentrace nikdy nebyla dokonalá, ale nemohla se zbavovat pocitu, že ji Cheerilee pokradmu sleduje. I když se jí nikdy nepodařilo při tom klisnu načapat. Pomalu se snažila si toho nevšímat a po škole byla skoro připravená explodovat.

Zazvonil zvonek, který ohlásil konec, Twist si všechno sbalila a zamířila domů.

„Hm,“ nakrčila Noon Harp obočí, když ji sledovala. „Žeby měla odpoledne práci?“

Ostatní klisničky jen pokrčily rameny Každý měl právo být čas od času mimo.

————————–

Předchozí: Cheerilee’s Garden

Seznam dílů:

1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl

Následující: Scarlet Harvest: Part Two

Chcete-li překlad jakkoliv využít, je vaší povinností nejprve se dohodnout s překladatelem.

Překladatel: Nautileen

Autor: Unahim

Originál: Scarlet Harvest

Nauti

Možná ode mě neuslyšíte hru na píšťalku, kterou byste snad od DarkTownského krysaře mohli čekat, ale místo toho vám povím spoustu příběhů a prohledám spoustu faktů, abych prokázala některé teorie. V Creepypasta komunitě se uvádím jako NautiFears, ale říkám si Nautileen. Lidi mi obvykle říkají Nauti ^^ Mohli jste mě však znát i jako Stiak nebo Akkaris. Překládání Creepypast se věnuji od roku 2015 a psaní samotnému od svého dětství, a obojím se zde hodlám prezentovat, akorát výhradně s děsivým kontextem. Kromě překladů Creepypast, zvrácených dětských pohádek a vlastních psaných příběhů tu však najdete i mé researche a myšlenkové pochody, například ve vyhledávání zajímavostí o Slender Manovi či satanismu anebo sepsání článku Save the Creepypasta Fandom. Aby toho nebylo málo, vypomáhám s instagramem DarkTownu a uspořádávám art soutěže, do kterých se můžete zapojit i vy. Také velmi aktivně spolupracuji s Migdosem, pyromanem DarkTownu, který předčítá Creepypasty na Youtube. Snad se v našem městě budete cítit příjemně... a případně mi promiňte nějakou tu krysu, která mi uteče...

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button
Don`t copy text!