ČlánkyCreepypasty

Scarlet Harvest | pt. 7/16 | MLP Creepypasta

V době, kdy Cheerilee odnášela tohle břemeno do Everfree, už byla černočerná tma, ale na tom nezáleželo. Její nohy znaly cestu. Nešla tudy mnoho let, ale některé věci se prostě nezapomenou. Vůbec nezapomenou, bez ohledu na to, co se děje.

Pokračovala kupředu, neohroženě, při poslechu kvílení větru a výkřiků všelijakých potvor noci. V tomhle lese byla vždy šance narazit na něco nepříjemného, ale ve srovnání s rizikem odhalení se to zdálo téměř nepodstatné.

Nakonec dosáhla cíle:

Starobylá kamenná tvrz tmavší než noc samotná, odolná vůči útokům a opovrhující časem. Cheerilee by snad mohla i říct, že je to místo kompletně zapomemuté světem. Skoro až zalitovala, že musela cestovat pod závojem noci, protože ji nemohla vidět v celé své kráse. Přišly k ní vzpomínky na to, jak ji poprvé objevila, zdálo se to jako věčnost…

Vytáhla z tašky malý, červený kámen a přešla k masivním vratům, které zakrývaly jediný vstup do budovy. Pořád si pamatovala na den, kdy to tu objevila prvně, nevěděla, jak se sem tehdy dostala, ale byla si jistá, že tohle je tady unikát. Posunula kámen blíže k vratům; ten začal jasně zářit a kamenné dveře se pomalu otevřely.

Cheerilee se usmála, když vkročila do chodby za dveřmi, osvícená proudem světla.

„Ace… Jsem zpátky.“

————————–

Předchozí: Cheerilee’s Garden

Seznam dílů:

1. díl
2. díl
3. díl
4. díl
5. díl
6. díl
7. díl
8. díl
9. díl
10. díl
11. díl
12. díl
13. díl
14. díl
15. díl
16. díl

Následující: Scarlet Harvest: Part Two

Chcete-li překlad jakkoliv využít, je vaší povinností nejprve se dohodnout s překladatelem.

Překladatel: Nautileen

Autor: Unahim

Originál: Scarlet Harvest

Nauti

Možná ode mě neuslyšíte hru na píšťalku, kterou byste snad od DarkTownského krysaře mohli čekat, ale místo toho vám povím spoustu příběhů a prohledám spoustu faktů, abych prokázala některé teorie. V Creepypasta komunitě se uvádím jako NautiFears, ale říkám si Nautileen. Lidi mi obvykle říkají Nauti ^^ Mohli jste mě však znát i jako Stiak nebo Akkaris. Překládání Creepypast se věnuji od roku 2015 a psaní samotnému od svého dětství, a obojím se zde hodlám prezentovat, akorát výhradně s děsivým kontextem. Kromě překladů Creepypast, zvrácených dětských pohádek a vlastních psaných příběhů tu však najdete i mé researche a myšlenkové pochody, například ve vyhledávání zajímavostí o Slender Manovi či satanismu anebo sepsání článku Save the Creepypasta Fandom. Aby toho nebylo málo, vypomáhám s instagramem DarkTownu a uspořádávám art soutěže, do kterých se můžete zapojit i vy. Také velmi aktivně spolupracuji s Migdosem, pyromanem DarkTownu, který předčítá Creepypasty na Youtube. Snad se v našem městě budete cítit příjemně... a případně mi promiňte nějakou tu krysu, která mi uteče...

Související články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button
Don`t copy text!